SponsorKliks, gratis sponsoren!

Ik wil lid worden!

Als je lid wilt worden van zwemvereniging ZC de Forel, stuur dan een e-mail naar tcwedstrijdzwemmen@zcdeforel.nl Vermeld in je e-mail wat je leeftijd is en geef ook je tijden door.

wedstrijdzwemmen-zcdeforel-quoteZC de Forel heeft een grote aantrekkingskracht op zwemmers uit de wijde regio. Wij willen graag kwaliteit blijven bieden om zwemmers de mogelijkheid te geven zich maximaal te ontwikkelen. Daarom is er per trainingsgroep een maximum aantal zwemmers bepaald. Het kan voorkomen dat een of meerdere groepen vol zijn en wij voor die groep(en) geen nieuwe zwemmers kunnen aannemen. Wij zullen dit bij je aanmelding dan duidelijk vermelden.

Niet eerder lid geweest van een zwemvereniging:

Als je de zwemslagen voldoende beheerst, kun je ervoor kiezen om bij wedstrijdzwemmen te gaan zwemmen of een van de andere afdelingen van  ZC de Forel.

Eerder lid geweest van een zwemvereniging:   

ZC de Forel zorgt ervoor dat je wordt overgeschreven van je oude club naar de  ZC de Forel.

Hulpmiddelen
Zwembril, evt. badmuts, zwemplank, pullboy, korte zwemvinnen/zoomers en handpeddels. Graag overal je naam en vereniging op vermelden. Een zwembril is voor een ieder noodzakelijk. Voor de jongste zwemmers: overleg met je toekomstige trainer welke hulpmiddelen noodzakelijk zijn.

Voor de leden van  ZC de Forel geldt een inspanningsverplichting. Alleen met de hulp van ouders en oudere leden kunnen wij alle activiteiten verzorgen die van belang zijn. Door deze taken zo veel mogelijk te verdelen, komt het niet altijd op dezelfde mensen neer.

Je inspanningsverplichting kun je inzetten voor de volgende activiteiten:

  • hulp bij de wedstrijden (op- en afbouwen bad, emmers vullen, uitslagen ophangen, catering etc)
  • official/tijdwaarnemer bij wedstrijden
  • ploegleider bij wedstrijden
  • lid worden van een commissie (technische commissie, wedstrijdcommissie, activiteiten commissie, sponsor commissie)
  • bijdragen verzorgen voor de website en/of nieuwsbrief

Wil je meer informatie of je opgeven voor een van bovengenoemde taken? E-mail dan de Technische Commissie Wedstrijdzwemmen – technischecommissie@zcdeforel.nl