Heb je net al je diploma’s gehaald of juist een tijdje niet meer gezwommen?

Houd je van zwemmen en wil je eindelijk eens zien hoe hard je nu eigenlijk kan? Wij verbeteren je slagen en leren je een perfecte start en keerpunten te maken. Lukt dat allemaal en ga je hard genoeg in de training, dan kun je meedoen met een heleboel wedstrijden in de regio Noord.

Ik heb er zin in! Hoe geef ik me op!

Zwem 2x gratis mee op woensdagmiddag of zaterdagmorgen en probeer zelf of je het leuk vindt!

Als je zin hebt gekregen om mee te doen (of natuurlijk als je het gewoon een keer wilt proberen) kun je je per email opgeven via onze hoofdtrainer technischecommissie@zcdeforel.nl. Of je kunt ook langskomen op woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00 of zaterdagmorgen 9:00 – 10:00 meld je dan bij de aanwezige trainer.

Nadat je 2x mee hebt gezwommen ontvang je van de trainer een blauwe kaart om lid te worden. Wordt je lid dan ontvang je na invullen van de blauwe kaart een KNZB startnummer en begint het echte trainen. Als lid train je minimaal 2x per week en neem je deel aan wedstrijden voor de landelijke competitie in je leeftijdsklasse.

Dus kom langs en probeer het 2x uit. Wie weet ben jij wel de nieuwe Ranomi Kromowidjojo of Pieter vd Hoogenband.

Als je je per mail opgeeft, vermeld dan;

  • Je naam
  • Je leeftijd
  • En hoe we je kunnen bereiken (e-mail en telefoon)
  • Welke zwemdiploma’s dat je hebt.

En als je nog niet zelf kunt (of mag) mailen vraag je gewoon aan je ouders of verzorgers of ze je willen opgeven. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd e-mailen. Je kunt je op ieder moment aanmelden. Ook halverwege het seizoen.

Geef je op en doe mee!