Fantastisch nieuws voor onze club!

Wist je dat De Lotto meer is dan alleen een loterij? De Lotto is ook sponsor van de KNZB en draagt financieel bij aan onze programma’s voor bijvoorbeeld talentontwikkeling. Voor onze vereniging kan De Lotto ook veel betekenen.

De actie ‘Lotto-clubambassadeur’ is speciaal voor verenigingen tot stand gekomen. Deze actie geeft jou de mogelijkheid om geld te verdienen voor je vereniging. Voor elke nieuwe Lotto-abonnee ontvangt de vereniging namelijk € 50!

Het is eenvoudig: iedereen die nu Lotto-abonnee wordt verdient € 50 voor onze geweldige club. Dus hoe meer mensen meedoen, hoe meer geld we krijgen. Help jij mee om deze actie tot een succes te maken? ZC de Forel kan het geld erg goed gebruiken en op deze manier maak je zelf ook nog eens kans op hele mooie prijzen!

Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij ondergetekende via de mail (tvharen@zcdeforel.nl) of spreek mij aan in het zwembad op Facebook/Twitter.

Mijn 6 favoriete cijfers staan ondertussen vast. Ik ben benieuwd hoeveel fanatieke leden dit goede voorbeeld zullen volgen. Jij wilt die jackpot toch ook niet mislopen?!

Groeten,

Toon van Haren
Hoofdtrainer en Lotto Clubambassadeur ZC de Forel.